Aantal personen:
250 gr vloeibare honing
1 ei
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
zout
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
een ingevette bakplaat
Vermeng de honing, het ei, de speculaaskruiden, de anijs en het zout in
een kom en roer het bakmeel erdoor.
Laat het deeg afgedekt in de koelkast ± 1 uur rusten.
Verwarm de Oven voor op 200°C.
Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen.
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Taaitaaipop
Vorm het Deeg op de bakplaat tot 1 of 2 poppen van ± 1 cm dik en
versier ze.
Bak de taaitaai in het midden van de oven in ± 20 minuten
goudbruin.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |