Taaitaainoten (de èchte pepernoten)

Taaitaainoten (de èchte pepernoten)

Taaitaainoten (de èchte pepernoten)

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr vloeibare honing
1 ei
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
zout
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
een ingevette bakplaat

Bereiden

Vermeng de honing, het ei, de speculaaskruiden, de anijs en het zout in
een kom en roer het bakmeel erdoor.
Laat het deeg afgedekt in de koelkast ± 1 uur rusten.
Verwarm de Oven voor op 200°C.
Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen.
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.

Taaitaaipop

Vorm het Deeg op de bakplaat tot 1 of 2 poppen van ± 1 cm dik en
versier ze.
Bak de taaitaai in het midden van de oven in ± 20 minuten
goudbruin.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Wellicht zijn deze recepten ook wat voor jou:

Banketletter
Amandelspijs 1
Chocoladelettercakes
Pepernoten 7
Pepernoten 4
KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus